INGINERIA ZILEI DE MAINE

Despre noi

 

Safe Structures s-a materializat în septembrie 2020, anul în care părea că orice piață a înghețat. Noi, Adrian și Bogdan, suntem fondatorii acestei firme și am absolvit, în București, facultatea de Construcții Civile Industriale și Agricole (CCIA) și masterul de Proiectarea Construcțiilor Civile și Industriale în Zone Seismice (PCCIZS). Experiența de lucru am acumulat-o colaborând cu firme de top din domeniu, unde am luat parte la proiectarea unei game largi de construcții precum un ansamblu de locuințe colective de tip 2S+P+11E, un ansamblu de clădiri rezidențiale S+P+15E, o clădire multi-funcțională cu regim de înălțime de la 2S+P+4E la 2S+P+14E, un ansamblu de 5 blocuri 3S+P+11E, Concept Stadion Iași și multe altele pe care le veți găsi la secțiunea „Portofoliu”.

Adunând toate informațiile dobândite de-a lungul timpului, scopul pe care îl avem prin această firmă de proiectare structurală este să oferim rezultate eficiente și corectitudine clienților noștri.
Suntem o echipă tânără de ingineri specializați în proiectarea construcțiilor civile, industriale și agricole în zone seismice, dornici de noi provocări. Lucrăm obiectiv, punctual având ca scopuri siguranța, eficiența și economia.
Termenele pe care ni le propunem sunt respectate cu strictețe și ne situăm întotdeauna clienții și partenerii pe primul loc. Fiecare proiect pe care ni-l asumăm este unic și este proiectat în așa fel încât să obținem cea mai economică și eficientă soluție structurală. Utilizăm softuri performante și actuale pentru calculul și detalierea construcției, astfel încât rezultatele să fie de calitate înaltă. Suntem direct responsabili pentru siguranța și confortul clienților noștri, iar acest lucru ne face să atingem un nivel de satifsacție maxim.

Considerăm că orice parteneriat de succes se bazează pe transparență și integritate și ne ghidăm după un set de principii clare:
     

Furnizarea serviciilor de calitate la costuri reale

Colaborarea profesionistă și transparentă

 

Livrarea la termenele stabilite

 

Așadar, colaborând cu noi veți avea parte de o echipă serioasă, ce vă va oferi profesionalism, integritate și, mai presus de toate, calitate.